Fii alert! Prinde newsletterul

Lansarea campaniei


Startul „Programului pentru un stil de viaţă sănătos”, anul 2 de campanie, a fost dat pe 23 iunie, în Parcul Unirii din Bucureşti, iar primele panglici din „Lanţul Culorilor” au fost legate de cei patru stâlpi montaţi în faţa parcului. Trecătorii au fost invitaţi să aleagă panglica care se potriveşte stilului lor de viaţă şi să o lege de stâlpul corespunzător fiecărei culori.

Astfel, culoarea roşie este pentru cei sedentari si mâncăcioşi; culoarea galbenă este potrivită celor care încearcă să mânânce echilibrat şi să facă mişcare; culoarea verde este pentru persoanele active, foarte atente la alimentaţie, iar culoarea neagră este pentru persoanele indiferente şi nepăsătoare la tot ceea ce înseamnă stil de viaţă sănătos.

Acţiunea „Lanţul Culorilor” face parte din prima fază a „Programului pentru un stil de viaţă sănătos”, iar scopul ei este să-i facă pe români să-şi recunoască stilul de viaţă, recunoaşterea fiind primul pas către schimbare. „Lanţul Culorilor” s-a construit pe o perioadă de două săptămâni şi a inclus, pe lângă legarea de panglici, şi un sampling cu brăţări colorate pe stradă, la metrou, în parcuri şi malluri. O echipă a „Lanţului Culorilor” a trecut prin mai multe companii din Bucureşti, unde a împartit angajaţilor brăţări pentru fiecare culoare (comunicatul de presă).


« inapoi